Închide

Actorul Emanuel Petran a renunțat la greva foamei

ActualitateAdministrațieCultură by Actual de Cluj - mai 29, 2022 0 490

Actorul Emanuel Petran, fost manager al Teatrului de Păpuși Puck, și-a încetat protestul după 24 de zile de greva foamei, arata ziarulfaclia.ro. Petran a promis că va continua lupta. El a anunțat că după cele 24 de zile de grevă a ajuns la concluzia că  trebuie urgent schimbate legile care, spune el, lasă ca judecătorul să fie inamovibil într-un sistem corupt.

„Niște politicieni corupți, din UDMR și PNL, dovediți la nivel național ca hoți, lasă 24 de zile un om, care își cere Dreptatea si Adevărul în fața întregii țări, să moară de foame. Celelalte partide de la guvernare nu intervin, fiind clară legătura de interese dintre ele. Singurul partid care ia atitudine și pe care îl interesează soarta unui om este AUR. Poate nu întâmplător acest partid este demonizat la toate nivelele societății de către cei care ne conduc. Este socotit a fi partid extremist, fără ca nimeni dintre acuzatori să poată dovedi asta concret, conform Constituției și a legilor. Concluzie: A ajuta un om să afle Adevărul și Dreptatea, în România, se numește extremism! Acești politicieni, nu ar fi putut frauda sau fura, dacă nu ar avea sprijinul justiției. Dacă ea și-ar face treaba, niciun politician nu ar avea curajul să încalce legea. Lucru de asemenea dovedit de către mine la nivel național. Concluzie: Trebuie urgent schimbate legile care lasă ca judecătorul să fie inamovibil intr-un sistem corupt. Este ca și cum ai creea mici dumnezei, care pot face orice și nu răspund în fața nimănui, decât în fața stapânilor. Cine sunt stăpânii lor?”, a transmis Petran la finalul celor 24 de zile de greva foamei.

Emanuel Petran protestează începând cu data de 3 mai, invocând „corupția din sistemul politic și cel judiciar din Cluj”.

Practic, la evaluarea finală a activității din mandatul 2016-2021 de director al Teatrului Puck, Petran a fost notat în așa fel încât să obțină sub nota 9, pentru a nu i se mai prelungi mandatul.

sursa foto: adevarul.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu