Închide

Acțiune de anvergură a polițiștilor ieri după-masă în Cluj-Napoca și zona metropolitană, în două ore s-au dat amenzi de mii de euro

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 23, 2022 0 97

Acțiune de anvergură a polițiștilor ieri după-masă în Cluj-Napoca și zona metropolitană, în două ore s-au dat amenzi de mii de euro.

Acțiunea a avut loc ieri între orele 17 și 19, în Cluj-Napoca și în Apahida, Baciu și Florești. Rezultatul – 90 de mașini verificate, aproape o sută de persoane legitimate și 65 de amenzi date, în valoare de peste 15.000 de lei, adică peste 3.000 de euro. Trei șoferi, depistați în trafic sub influența băuturilor alcoolice, au rămas și fără permisul de conducere pentru 90 de zile.

Înter altele ieri pe strada Oașului a fost depitat un șofer de 41 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,11 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Pe aceeași stradă, 20 de minute mai târziu, polițiștii au interceptat un alt șofer, în vârstă de 29 de ani, care se afla și el sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu suma de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu