Închide

Bărbat mort după ce a fost surprins de un tren în apropiere de depoul CFR din Cluj-Napoca

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 23, 2022 0 1380

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a decedat în această după-masă după ce a fost surprins de un tren în apropiere de depoul CFR din Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență. ”Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.30, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a scoate o persoană surprinsă sub o garnitură de tren în apropierea depoului CFR din municipiul Cluj-Napoca.
Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.30, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a arătat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

UPDATE Accidentul a avut loc la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca. ”A fost declarat decesul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Mureș, accidentat de trenul care circula pe relația Cluj Napoca – Oradea”, a arătat Poliția.

Momentan circulația feroviară se desfășoară pe firul 2 al căii ferate. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE ora 15:32 Traficul feroviar a revenit la normal. Trenul implicat în eveniment a întârziat 50 minute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu