Închide

Acești clujeni îți spun unde sunt locurile de parcare libere – Parking Spotter a câștigat o competiție în SUA

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 27, 2017 0 493

O soluție software care ajută șoferii să găsească locuri de parcare, dezvoltată de o echipă din Cluj specializată în analiză video și cloud computing, a câștigat o competiție în Statele Unite și câștigă 10.000 de dolari cash, plus 40.000 dolari în marketing și software development.
Cum funcționează Parking Spotter

Parking Spotter e o platformă software inovatoare ce analizează datele provenite de la camerele de supraveghere video amplasate în parcări pentru a transmite informaţii atât şoferilor, cât şi managerilor unor astfel de locaţii, arată start-up.ro.

Astfel, atunci când un şofer intră într-o parcare în care este instalată o asemenea soluţie, va primi prin intermediul unei aplicaţii mobile informaţii legate de locurile de parcare libere aflate în proximitatea utilizatorului, în acel complex.

Aplicaţia va putea fi folosită şi pentru a realiza plata, pentru a comunica live cu managerul parcării sau pentru a găsi maşina personală, la întoarcere. Se elimină astfel cazurile în care trebuie să ne petrecem mult prea multe minute pentru a ne găsi maşina parcată.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare