Închide

Accident tragic între Românași și Poarta Sălajului. Doi soți din Cluj au decedat

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 31, 2022 0 1359

Doi soți din Cluj-Napoca,, un bărbat de 57 de ani și o femeie de 54 de ani, au decedat într-un accident care a avut loc în jurul orei 10.00, pe DN 1F, între Românași și Poarta Sălajului.

Accidentul a avut loc la kilometrul 64+850, când șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a intrat într-un cap de pod, arată publicația Graiul Sălajului.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sălaj, în urma impactului au rezultat două victime – șoferul și pasagerul dreapta, aceștia fiind soți, care au decedat în ciuda manevrelor de resuscitare. ”Astăzi, 31 august, în jurul orei 09:45, pe Drumul Național 1F, la km 64+850 m, între localitățile Poarta Sălajului și Românași s-a produs un accident mortal de circulație. Din primele verificări efetuate de polițiști la fața locului a reieșit că, un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma evenimentului, șoferul și soția acestuia, de 54 de ani, pasageră dreapta față au fost răniți grav, fiind găsiți inconștienți. Din păcate, cele două victime nu au răspuns menevrelor de resucitare și a fost declarat decesul acestora, la fața locului. Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a precizat Ioana Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu