Închide

Accident pe centura de ocolire a Clujului, două autocamioane și un autoturism au fost implicate, o persoană a fost rănită

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 14, 2021 0 133

Accident pe centura de ocolire a Clujului, două autocamioane și un autoturism au fost implicate, o persoană a fost rănită.

Traficul pe centura Vâlcele – Apahida a fost blocat pe ambele sensuri aproape o oră după producerea accidentului.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale și un echipaj de prim-ajutor SMURD. ”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autocamioane și un autoturism avariate. În cel din urmă se afla o femeie de circa 40 de ani, care necesita asistență medicală și care a necesitat extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. La primele evaluări aceasta prezenta traumatisme la nivelul unui membru superior, era în stare conștiență și era cooperantă. De asemenea, un bărbat de circa 50 de ani a fost consultat de către salvatori la locul accidentului, fără a fi transportat la spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Accidentul a fost provocat de șoferul unui camion, un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, din direcția Jucu spre Vâlcele, și care a intrat în coliziune față-spate cu un autorismul care îl preceda, condus de un bărbat de 49 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt camion, condus de un bărbat de 41 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu