Închide

Accident mortal lângă piața „Mihai Viteazu”, un șofer de camion omoară o femeie pentru că nu se asigură la mersul înapoi

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 05, 2018 0 753

Accident mortal în această dimineață pe strada Ploiești de lângă piața „Mihai Viteazu” din centrul Clujului, unde șoferul unui camion a accidentat mortal o femeie ce se afla pe carosabil, din cauză că nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi.

Victima e o femeie de 66 de ani din Cluj-Napoca. „La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Șoferul care a provocat accidentul e un tânăr de 25 de ani din Mureș care nu avea alcoolemie, au constatat polițiștii prezenți la fața locului. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „Atragem atenția participanților la trafic să fie prudenți, mai ales în condițiile meteo actuale”, spun polițiștii.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu