Închide

Accident mortal lângă piața „Mihai Viteazu”, un șofer de camion omoară o femeie pentru că nu se asigură la mersul înapoi

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 05, 2018 0 697

Accident mortal în această dimineață pe strada Ploiești de lângă piața „Mihai Viteazu” din centrul Clujului, unde șoferul unui camion a accidentat mortal o femeie ce se afla pe carosabil, din cauză că nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi.

Victima e o femeie de 66 de ani din Cluj-Napoca. „La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Șoferul care a provocat accidentul e un tânăr de 25 de ani din Mureș care nu avea alcoolemie, au constatat polițiștii prezenți la fața locului. Acestuia i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „Atragem atenția participanților la trafic să fie prudenți, mai ales în condițiile meteo actuale”, spun polițiștii.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare