Închide

Accident mortal în Grigorescu. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni din zona Profi

ActualitateTop News by Catalin Suciu - oct. 08, 2019 0 2544

Tragedie după-masă, în Grigorescu, unde o vârstnică a fost lovită de o mașină de mare tonaj în timp ce traversa regulamentar strada.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16:20, pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Miraslău și  Ciortea. Femeia de 77 de ani a murit la scurt timp, deși în zonă a sosit imediat un echipaj SMURD.

Potrivit IPJ Cluj,  „Un bărbat de 47 ani din comuna Iara a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe str. Mirăslău înspre str. 1 Decembrie 1918 și, ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str Prof. Ciortea, a surprins și accidentat o femeie de 77 ani din Cluj-Napoca, care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni. În urma accidentului pietonul a decedat la fața locului. Lipsă alcool la conducătorul auto, precizează IPJ Cluj.

foto: Radiocluj.ro

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu