Închide

Accident mortal, în această după amiază, în județul Bihor, pe drumul care leagă Clujul de Oradea. Un bărbat și o fetiță de circa 10 ani au decedat, iar alte trei persoane – o femeie, o adolescentă și o fetiță – sunt rănite

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 04, 2022 0 212

Accident mortal, în această după amiază, în județul Bihor, pe drumul care leagă Clujul de Oradea. Un bărbat și o fetiță de circa 10 ani au decedat, iar alte trei persoane – o femeie, o adolescentă și o fetiță – sunt rănite.

Inițial, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că „pe DN 1 Oradea – Cluj-Napoca, între localitățile Urvind și Uileacu de Criș, județul Bihor, un autoturism s-a răsturnat pe suprafața de rulare, accident în urma căruia șoferul și pasagerul dreapta sunt încarcerați, iar trei minori au fost proiectați pe carosabil. Potrivit primelor date, toți au suferit leziuni, urmând să fie evaluați medical”.

Și ISU Crișana a furnizat câteva informații despre teribilul accident. „La ora 13.52, ISU BH a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 1, pe raza localității Uileacu de Criș, eveniment în care a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (2 adulți și 3 copii)”, a transmis sergent major Alina Butaci, purtătoarea de cuvânt a instituției, pentru bihoreanul.ro.

Ulterior, reprezentanta ISU a confirmat că este vorba despre o femeie, un bărbat și trei fete (două de circa 10 ani, una adolescentă de 17-18 ani).

În jurul orei 16, traficul în zonă pe DN1 continua să fie blocat, circulația autoturismelor de până la 7,5 tone fiind deviată pe drumurile județene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare