Închide

Mașină lovită de tren în Livada, o persoană rănită

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 23, 2022 0 3007

Accident la nivel cu calea ferată în Livada, în această după-masă în Cluj, o mașină a fost lovită de tren.

Accidentul a avut loc în Livada, la o trecere la nivel cu calea ferată, în jurul orei 14.10. ”Din primele cercetări derulate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care conducea un autoturism dinspre municipiul Gherla, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea pasajului, moment în care a fost surprins și accidentat de garnitura de tren care circula pe relația Iași – Timișoara”, arată polițiștii sosiți la fața locului.

În urma accidentului, un pasager în vârstă de 65 de ani, din comuna Mintiu Gherlii a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Atât șoferul, cât și mecanicul locomotivei nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului au sosit echipaje de urgență, cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. ”Echipajele de intervenție au găsit autoturismul avariat răsturnat pe plafon și ocupanții ieșiți din acesta. Doi bărbați au fost consultați de către echipajul SAJ, dintre care unul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. La prima evaluare ambii prezentau afecțiuni ușoare”, au arătat acestea. Garnitura de tren, implicată în eveniment, transporta pasageri dinspre Iași la Timișoara. Trenul a fost oprit, dar și-a reluat deplasarea în urmă cu puțin timp.

Foto ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare