Închide

Accident în Poeni, județul Cluj, trafic blocat mai bine de o oră

Actual de Cluj by Catalin Suciu - mart. 13, 2018 0 201

Un accident a avut loc la ieșirea din localitatea Poeni spre Huedin, fiind nevoie de echipele de descarcerare. Două persoane au fost transportate la urgențe.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat, în judeţul Cluj, pe DN1 la ieşirea din localitatea Poeni către Huedin, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș, a precizat că „s-a intervenit cu o autospecială pentru că o persoană a rămas încarcerată. A fost preluată în stare de conștiență, cu suspiciuni de fracturi. Operațiunea s-a încheiat într-un timp destul de scurt, iar două persoane au fost transportate la unitatea de primiri urgențe”, a precizat el.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu