Închide

Accident grav pe cel mai periculos drum din Cluj, o persoană a decedat, alte două au fost rănite, circulația întreruptă

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 06, 2021 0 352

Grav accident de circulație în această după-masă pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60. O persoană a decedat și alte două au fost rănite.

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Luna de Sus, spre Gilău, în jurul orei 17.30. Polițiștii spun că acesta a fost provocat de șoferul unui camion, un bărbat de 49 de ani, din comuna Poieni, care a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira stânga înspre Cluj-Napoca. Camionul a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău.
În urma impactului a rezultat decesului unei persoane și rănirea altor trei. Persoana decedată era o femeie de 78 de ani din Gilău. Alte două femei, de 21 și 40 ani, au fost transportate la spital.  La fața locului au intervenit și echipajele de urgență – trei autospeciale cu echipamente de descarcerare, două echipaje SMURD și unul al Serviciului Județean de Ambulanță. ”Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se aflau trei persoane încarcerate, dintre care o femeie nu prezenta semne vitale. Au fost utilizate sculele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul salvatorilor la victime și pentru evacuarea a două dintre acestea fără agravarea leziunilor suferite. În momentul evaluării celor două femei scoase din autoturismul contorsionat acestea prezentau multiple traumatisme și o stare generală gravă. Au mai fost consultați doi bărbați implicați în eveniment, dintre care unul a fost transportat la spital cu traumatisme ușoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Amintim, DN1E60 e cel mai periculos drum din județul Cluj; aici au loc cele mai multe accidente grave și mortale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare