Închide

Absolvenții cu 10 la Bacalaureat au acces gratuit la festivalul Neversea. Absolvenții care n-au luat 10 primesc abonamente „Anytime”, folosind voucherul valoric de 20 de euro

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - iul. 17, 2020 0 84

Organizatorii festivalului Neversea vin cu vești bune pentru absolvenții care vor sa participe la campania „BAC de 10”. Toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra începând de astăzi abonamente Anytime pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro.  Cei care au luat nota 10 la BAC, pot afla pe neversea.com/bacde10 cum să intre în posesia unui abonament gratuit la festival.

Prețul unui abonament Anytime la festivalul Neversea, cu voucherul aplicat, va fi de 116 euro + taxe, din prețul final de 136 euro + taxe. Aceste abonamente le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului Neversea, la alegere.

Camapnia este valabilă începând de astăzi până pe data de 15 septembrie.

„Pentru a lua parte la această campanie, toți absolvenții trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com, iar apoi vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziționa abonamentele Anytime. Campania este disponibilă pentru absolvenții care s-au înscris și au luat Bacalaureatul, dar nu cu nota 10. Cei care au luat 10 la BAC, pot afla pe neversea.com/bacde10 cum pot intra în posesia unui abonament gratuit”, anunță organizatorii.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu