Închide

Absolvent de Cluj, Emil Sămărtinean (USR) a fost numit vicepreședinte la ANAF. Fără experiență în domeniu, fost ospătar și vânzător de telefoane, Sămărtinean se vede potrivit pentru orice post în guvern sau în administrație

Politica by Actual de Cluj - iun. 04, 2021 1 749

Emil Sămărtinean a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial, informează hotnews.ro.

Cine este Emil Sămărtinean, fostul ospătar și vânzător de telefoane, propulsat de USR PLUS vicepreședinte al ANAF

Biroul Național al USR înl propuse în funcția de vicepreședinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro, deși instituția pe care o va coordona gestionează sume ce se ridică la sute de miliarde de lei.

Sămărtinean a declarat pentru Economedia că se califică „pentru a prelua orice funcție politică la nivel de răspundere în Guvernul României sau în aparatul legislativ”.

A absolvit facultatea la 25 de ani, după ce a obținut diploma de licență în științe politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj-Napoca în 2009. Ulterior, a urmat un masterat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București (2011). În plus, el a finalizat studiile doctorale din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale ASE, fără susținerea publică a tezei.

Potrivit contului de pe LinkedIn, în perioada 2005-2008 a terminat Universitatea Babeș-Boyai din Cluj și are un master la ASE.

Un comentariu

  1. incredibil ce am ajuns??:? Astia se cred superman… stiu de toate ??? Ma lasati?? Mai puneti mana pe carte…astia care va priecepeti la toate..ESTE VREMEA SPECIALISTILOR NU A AVENTURIERILOR!”!

Scrie un comentariu