Închide

Abrudean despre carantinare în Cluj-Napoca: ”oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să stea cât mai mult în casă. Există două variante: cu forța, adică carantinat, sau de bunăvoie”

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 22, 2020 0 1378

Prefectul din Cluj, Mircea Abrudean, care e și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Cluj, spune că nu se justifică nici acum măsura carantinării în Cluj-Napoca, după ce incidența infecțiilor cu coronavirus a scăzut ușor în ultimele zile, dar că e nevoie ca oamenii să înțeleagă că trebuie să stea mai mult acasă.

”E o perioadă dificilă, oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să stea cât mai mult în casă. Există două variante, varianta cu forța, adică carantinat, sau de bunăvoie, cu responsabilitate, așa cum am fost obișnuiți la Cluj până acum”, a spus el.

Incidența infecției cu coronavirus este azi la Cluj-Napoca de 8,39 cazuri la mia de locuitori. ”Constatăm în acest moment cel puțin un platou dacă nu o ușoară descreștere. Nu vreau să fim foarte optimiști pentru că trebuie să vedem cifrele de săptămâna viitoare, dar în acest moment nu se impune în niciun fel măsura carantinării în municipiul Cluj-Napoca”.

Citește și:

Semne bune? Incidența infecțiilor cu Covid 19 scade cu o jumătate de procent în 2 zile la Cluj-Napoca. Boc: ”Dar suntem cu apa aproape la gură”

Intră Cluj-Napoca în carantină? ”În ritmul actual de creștere, nu vom putea evita carantinarea”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare