Închide

A zecea ediție a Întâlnirilor Europene din Transilvania e programată online la Cluj peste câteva zile

Cultură by Actual de Cluj - mart. 22, 2021 0 46

A zecea ediție a Întâlnirilor Europene din Transilvania e programată la Cluj peste câteva zile, în organizarea Centrului Cultural Francez.

Mai exact în perioada 26–28 martie Ambasada Franţei în România și Institutul Francez din România organizează a zecea ediție a Întâlnirilor Europene din Transilvania pe tema limitării utilizării plasticului. ”Întâlnirile Europene din Transilvania iau anul acesta forma unui hackathon online, concurs de idei ce îmbină digitalul și căutarea de soluții inovatoare pentru a încuraja dezvoltarea de noi strategii și politici publice de reducere a utilizării plasticului”, arată ambasada. În 26 – 28 martie evenimentul va reuni online participanți împărțiți în echipe multidisciplinare, care vor avea 36 de ore la dispoziție pentru a crea un proiect, urmând îndrumările celor 20 de mentori francezi și români, experți în dezvoltare teritorială și în economie circulară.

La evenimentul online participă ambasadoarea Franței Laurence Auer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Barna Tánczos, István Jakab – șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România și primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare