Închide

A început a 9-a ediție a Electric Castle și a plouat suficient cât cei 29.000 de fani sosiți la Bonțida în Cluj să petreacă până târziu în noapte

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iul. 20, 2023 0 271

Ediția a 9-a a Electric Castle a început oficial la Bonțida. Potrivit organizatorilor, deja, circa 29.000 de fani au ajuns la Bonțida. Cum deja s-a consacrat, festivalul a adus și prima ploaie scurtă și a consființit atmosfera domeniului Banffy, cu toate surprizele pregătite de organizatori și, de dragul tradiției,  până târziu în noapte.

„Reel Party, petrecerea de „încălzire” a festivalului, a umplut spațiul din fața scenei Hangar cu oameni dansând pe cele mai populare piese din social media, mixate de DJ Yoda. O parte dintre acestea s-au regăsit și în cele peste 10.000 de stories postate Home sweet home, mesajul care i-a întâmpinat pe festivalieri pe panoul ce a devenit, oficial, cel mai instagramabil loc din festival. Remixul „The Next Episode”, care i-a adus DJ-ului San Holo peste 300 de vizualizări pe Youtube, sa auzit și în showul susținut de artistul olandez, pe aceeași scenă”, au arătat organizatorii.

Începând de joi, toate cele 12 scene ale festivalului se deschid, iar primii headliners vor fi  prezenți pe mainstage. După 4 zile de călătorie dinspre Africa de Sus și 14 ore de montaj pe scena din Bonțida, echipa lui George Ezra este pregătită să ofere un show complet, începând ora 22:00. Tot pentru prima data în România, artistul multi-premiat cu Grammy Macklemore, aduce un album nou-lansat și un show de neratat la miezul nopții.
Printre cei mai importanți artiști ai zilei sunt și The HU, pionierii scenei muzicale mongole, trupa americană de darkwave Boy Harsher, Emma Ruth Rundle, una dintre cele mai talentate cantautoare din underground-ul american, care promite să fie o revelație a acestei ediții pe scena Backyard.
Se dă startul și EC Talks, unde Alexandru Negrea, trainer în digital marketing care deschide discuția despre Inteligența Artificială în marketing și comunicare, iar Dumitru Gorzo, artistul care stârnește controverse prin viziunea sa parodică asupra problemelor societății românești. Programul complet al EC Talks este disponibil pe site-ul festivalului.
UPDATE: Echipa festivlaului a anunțat că Peggy Gou și Rezz, două fete DJ, din Coreea de Sud, respectiv Canada, nu vor concerta joi și vineri în cadrul Electric Castle, motiv pentru care, cei cu bilete de o zi care și le-au achiziționat tocmai care să vadă cele două artiste și nu le vor utiliza pot să ceară banii înapoi după festival.
Bilete de o zi pentru cea de-a 9-a ediție a Electric Castle sunt în continuare disponibile pe www.electriccastle.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu