Închide

Polițiștii l-au găsit într-un cartier din Oradea pe Bone Ferenc, iubitul femeii dispărute din Cluj-Napoca, găsită moartă în județul Bihor

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 26, 2022 0 1195

Bone Ferenc, fost profesor la Universitatea Sapientia din Cluj, a fost găsit de Poliția din Bihor într-un cartier din Oradea. El a fost dat în urmărire fiind principalul suspect în cazul morții Beatei Molnar, o tânără dispărută din Cluj-Napoca și găsită moartă câteva zile mai târziu într-un sat din județul Bihor.

Moartea tinerii a fost violenta, a arătat Parchetul de pe Lângă Tribunalul Cluj.

Bone Ferenc va fi adus la Cluj pentru audieri. El are antecedente penale, fiind condamnat la închisoare cu suspendare după ce și-a agresat fosta iubită.

Polițiștii au reușit să îl găsească după ce au urmărit pe camerele de supraveghere traseul mașinii lui Bone Ferenc, acesta fiind identificat în Aleșd, în zona unde a fost descoperit cadavrul, dar și în Oradea.

„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și

Cine era Beáta Molnár, tânăra care ar fi fost ucisă de „iubitul ei” / Legătura tinerei cu UDMR Cluj / Cum se face că presupusul criminal era acceptat ca „intelectual” în comunitatea maghiară clujeană, deși nu era la primul act de violență extremă

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare