Închide

Încep lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare într-o comună importantă din Cluj, a fost semnată autorizația de construire, lucrările costă 1,5 milioane de lei

Administrație by Actual de Cluj - ian. 10, 2022 0 401

Încep lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare într-o comună importantă din Cluj, a fost semnată autorizația de construire.

E vorba de extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare în satul Mociu din comuna cu același nume, pentru care a fost semnată autorizația de construcție, la Consiliul Județean. Lucrările sunt estimate să coste 320.000 de euro iar prin acestea aproximativ 50 de gospodării vor avea apă potabilă și canalizare, în satul menționat. ”În prezent, localitatea Mociu dispune de rețele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră funcționale. Însă, datorită extinderii zonelor destinate locuirii, pe mai multe capete de străzi există gospodării care nu sunt racordate la aceste rețele”, arată Consiliul Județean. Lucrările implică extinderea rețelei de apă potabilă pe o lungime de aproape doi kilometri și de canalizare pe o lungime de 1.200 de metri.

În lei, lucrările costă peste 1,5 milioane de lei și sunt executate de Primăria Mociu. După finalizarea acestora, rețelele vor fi preluate în sistem centralizat de către Compania de Apă ”Someș”, care asigură apa potabilă și serviciile de canalizare în regiune.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare