Închide

Trei tineri din Cluj au furat o mașină și au vândut tot ce au găsit în ea; polițiștii care i-au prins au constatat că șoferul era drogat

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 16, 2021 0 251

Trei tineri din Cluj au furat o mașină și au vândut tot ce au găsit în ea; polițiștii care i-au prins au constatat că șoferul era drogat.

Trei clujeni, dintre care un minor, sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, printre care furt și furt calificat, după ce în 14 februarie doi dintre ei au furat și pus în mișcare un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, din Cluj-Napoca (foto), ale cărui portiere erau neasigurate. Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani. ”În aceeași zi, aceștia și-ar fi însușit bunuri aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor, mai apoi valorificându-le”, explică anchetatorii.

În aceeași zi, după-masa în jurul orei 15, cei trei au fost depistați în trafic, iar în urma testării au rezultat indicii că șoferul s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru infracțiunile de furt calificat, complicitate la furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Ieri instanța Tribunalului Cluj i-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe doi dintre aceștia, al treilea, fiind minor, a fost plasat sub control judiciar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu