Închide

4 clujeni are au jefuit duminică un cetățean străin au ajuns după gratii

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 17, 2018 0 162

Cei patru clujeni care au jefuit ziua în amiaza mare un cetățean străin de 23 de ani și i-au luat banii și telefonul au ajuns după gratii.

Decizia au luat-o ieri magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca: aceștia au decis ca cei patru să stea în arest preventiv 30 de zile pentru – în funcție de participarea fiecăruia – tâlhărie, complicitate la tâlhărie și lovire sau alte violențe.

Amintim, patru bărbați din Cluj au fost prinși de polițiști după ce au tâlhărit un cetățean străin în centrul Clujului, și i-au furat ceasul, banii și un lănțișor. S-a întâmplat duminică după-masă în jurul orei 17 pe strada Bisericii Ortodoxe, o stradă centrală din Cluj-Napoca, iar victima, un cetățean străin de 23 de ani, a sunat de urgență la Poliție și a spus că în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală din Cluj, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănţişor şi aproximativ 100 de euro. Polițiștii de la secțiile 1 și 2 s-au mobilizat după apel și i-au găsit pe cei patru autori, sunt patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, din Cluj-Napoca şi Vaida Cămăraș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.