Închide

300 de locuri pentru agenți de poliție la școala din Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - oct. 16, 2017 0 561

Tinerii care vor o carieră de polițist se pot înscrie de azi la una dintre cele două școli de agenți de poliție din țară, din Câmpina și Cluj-Napoca.

Înscrierile sunt deschise până în 5 decembrie iar între 13 și 21 ianuarie anul viitor cele două școli de poliție – Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’ Câmpina și Școala de Agenți de Poliție ‘Septimiu Mureșan’ Cluj-Napoca – vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție este de un an. În total sunt scoase la concurs nu mai puțin de 1.300 de locuri în Câmpina și 300 în Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.polițiaromâna.ro.

Ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie, când probele de concurs au fost medicală, fizică și testul scris din gramatica limbii române și o limbă srăină. Ultimele medii de admitere au fost 67 puncte din 100, la Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’, din Câmpina și 77 puncte din 100, la Școala de Agenți de Poliție ‘Septimiu Mureșan’ Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu