Închide

22 de artiști din Cluj expun în Berlin

Cultură by Actual de Cluj - oct. 12, 2021 1 572

Un număr de 22 de artiști din Cluj expun în Berlin, într-o expoziție organizată de asociația care a transformat o fostă fabrică în centru de artă.

Centrul de Interes e o fostă fabrică transformată în centru de artă, în spatele gării din Cluj-Napoca, și e operat de un ONG cu același nume. Asociația expune arta a 22 de artiști la Berlin, în 12 spații de proiecte din cartierul artistic Colonia Wedding. Expozițiile se deschid din 14 octombrie. ”Centrul de Interes – Artă Contemporană din Cluj-Napoca, România, în Berlin” vine după organizarea la Cluj a expoziției ”Colonia Wedding – Artă contemporană din Berlin”, găzduită de Centrul de Interes în mai-iulie.

La Berlin expun Robert Andacs, Delia Avram, Cristian Avram, Zsolt Berszan, Robert Bosisio, Andrei Budescu, Andrei Ciurdărescu, Vasile Cloșcă, Geza Daboczi, Irina Dumitrașcu, Adrian Ghiman, Valentin Ionescu, Andrei Ispas, Ovidiu Leuce, Gabriel Marian, Alex Mirutziu, Virgilius Moldovan, Sebastian Nasta, Cristian Opriș, Vlad Paraschiv, Florin Ștefan și Mihai Zgondoiu. În ziua vernisajului, toți artiștii vor fi prezenți la Berlin. Aceștia prezintă lucrări de pictură, gravură, instalație, video, fotografie, colaj, desen, obiect și sculptură.

Un comentariu

Scrie un comentariu