Închide

Incidența infecției cu coronavirus a depășit azi pragul de zece cazuri la mia de locuitori în Cluj, dublu față de media națională

SănătateTop News by Actual de Cluj - ian. 20, 2022 0 224

Incidența infecției cu coronavirus a depășit azi pragul de zece cazuri la mia de locuitori în Cluj, dublu față de media națională și considerabil peste incidența din orice alt județ.
E vorba de 10,58 cazuri de infecție la mia de locuitori azi în Cluj, de departe cea mai ridicată din țară, dublu față de media națională, de 5,03 cazuri la mie. E de departe cea mai ridicată rată de incidență din țară, a doua cea mai mare fiind înTimiș, 8,59 la mie, iar restul județelor afectate având o incidență între 6 și 8 cazuri la mie.

Amintim, peste șapte sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar de ieri până azi, județul din țară cel mai afectat de pandemie se pregătește să depășească pragul psihologic de o sută de mii de cazuri diagnosticate, de la debutul pandemiei până în prezent.
Doar de ieri până azi în Cluj au fost depistate 704 cazuri de infecție cu coornavirus, printre cele mai multe într-un județ din țară. Cu acestea, numărul total ajunge azi la aproape 99.800 și e de așteptat ca mâine să fie depășit pragul psihologic de o sută de mii de cazuri diagnosticate. Și azi Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri depistate în acești doi ani, un singur alt județ a depășit pragul de 90.000 de cazuri până acum, e vorba de Timiș cu 98.100.

Mai jos situația în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare