Închide

168 de infecții noi cu coronavirus în 24 de ore la Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 18, 2021 0 179

Record de infecții cu coronavirus la Cluj pentru ultimele săptămâni – de data aceasta sunt cele mai puține într-o zi lucrătoare, în acest interval, mai puțin de 170 de infecții noi depistate în 24 de ore deși numărul de teste procesate e comparabil.
În Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 168 de infecții noi cu coronavirus, cel mai mic număr înregistrat într-o zi lucrătoare în ultimele săptămâni. Chiar și așa, numărul infecțiilor noi depistate în Cluj în 24 de ore e printre cele mai ridicate din țară, depășit doar de Capitală cu 380 de cazuri noi de infecție și de județul Brașov cu doar câteva cazuri mai multe, 171.

Cu aceste 168 de cazuri noi depistate în 24 de ore, numărul total de infecții depistate în Cluj de la debutul pandemiei până în prezent ajunge la peste 85.800, în continuare cele mai multe într-un județ din țară, la aproape doi ani de la izbucnirea pandemiei.

Să mai precizăm că în ultimele 24 de ore în Cluj au fost procesate peste două mii de teste de depistare a infecției. În acest moment sunt internați 671 pacienți infectați cu coronavirus în spitalele, din Cluj, dintre care 88 sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu