Închide

Pro TV: Detalii noi in cazul copilului de 9 ani ucis de propria mama. “Explicaţia era că se băteau între ei”

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 09, 2019 0 239

foto captură video Pro TV

Chinurile la care era supus băiatul de nouă ani ucis în bătaie de mama sa erau ştiute de apropiaţii familiei, arată Știrile Pro TV. Vecinii de pildă au povestit că auzeau zilnic prin ce trecea acest copil dar şi cei doi fraţi ai lui – însă niciunul nu a avut curajul să intervină ori să anunţe autorităţile.

Nașul copilului, Marius Lucian, spune că mama explica vânătăile pe care le vedeau uneori la școală prin faptul că băieții se băteau între ei. „Veneau zilnic după şcoală şi uneori apăreau cu vânătăi, însă explicaţia mamei era că se băteau între ei. Pentru noi este un şoc. Nu ne putem imagina nici acum ce s-a întâmplat. E o dramă cumplită”, a spus el pentru Pro TV.

La şcoală, cei mici îşi ascundeau rănile.

Daniel Țintelecan, director Școala Greco-Catolică Cluj, spune pentru Știrile Pro TV: “Din ceea ce am aflat de la învățoarea clasei şi ca şi profesor la această clasă, nu am remarcat şi nu am auzit vreo plângere cum că Luca sau fratele lui ar fi fost violentaţi sau să prezinte urme de violenţă. Copiii aveau mâncare la ei, erau bine îmbrăcaţi.”

Tatăl copiilor, Claudiu Baciu: „I-am spus şi eu personal să nu îi mai bată, ştiam că îi bate. Eu am crescut la casa de copii, ştiu cum este să fii bătut, copiii poartă frică, nu îmi dădeau detalii, dacă îi întrebăm separat, se temeau de ea şi nu îmi dădeau detalii”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu