Închide

10 lucruri despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 31, 2019 0 750

1. Clubul a înregistrat o asistență record. 1500 de oameni s-au înghesuit precum sardinele în tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu, dar i-au scandat din greșeală numele lui Alin Minteuan.

2. Vinicius a primit o primă consistentă din buzunarul lui Dan Petrescu, după ce a reușit să bubuie cele mai multe mingi în față.

3. Președintele clubului, Marian Băgăcean, a fost în extaz la finalul partidei, lăudându-se în fața camerelor că CFR e un club atât de mare încât a reușit să-l aducă pe Mourinho, iar porguhezul trimis de Dan Petrescu în repriza a doua pe teren a schimbat decisiv soarta partidei.

4. Bogdan Mara a fost zărit în parcarea stadionului, scoțând din portbagaj anumite materiale culese de pe drumul mătăsii pe care l-a parcurs de mai multe ori, încercând să-l convingă pe pe Dan Petrescu să revină la CFR.

5. Potrivit cifrelor inStat, meciul dintre CFR Cluj și Astra e primul din campionatele Europei în care mingea n-a apucat să stea la firul ierbii decât în momentul fluierului de start și al fluierului de final.

6.  John Mctominay, patronul echipei Southend Wilchester Pro, din liga a 8-a a Angliei, a văzut meciul CFR-ului, și-a sunat un prieten și i-a transmis că „for fock sake, we play tiki-fockin-taka”

7. Fiindcă Omrani e prea scund pentru jocul aerian imaginat de vizionarul Petrescu, bursucul vrea să-l aducă din vară la CFR pe fostul său coleg de la Cheslea, Tore Andre Flo.

8. Costică Babeș, un it-ist din Cluj care n-a văzut niciodată un meci de fotbal a ajuns în Gruia, iar apoi și-a întrebat prietenii „unde-i fileul?”, crezând, de fapt, că este urmărește LNV – Liga Națională de Volei.

9. Nicușor Stanciu și-ar atinge potențialul adevărat doar la CFR Cluj, fiindcă dacă ești mijlocaș la formația lui Petrescu nici nu atingi mingea, întrucât nu e nevoie. Fundașii o trimit pe sus la atacanți, iar atacanții o trimit pe sus spre poartă.

10. Gică Hagi a apreciat revenirea lui Dan Petrescu la CFR: „El e antrenor,  câștigă puncte, pierde puncte, dă goluri, ia goluri, da dă mai multe goluri de câte goluri ia și noi suntem mici, scoateți-mă din luptă ,noi construim naționala, am și acum 8 decari, numa io-i știu pe ei. CFR e chipă bună, Dan e antrenor și câștigă sau poate pierde pentru că fotbalu-i pe puncte și câștigi sau pierzi puncte.”

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu