Închide

Stilul Petrescu. CFR a câștigat cu Astra la revenierea fostului internațional

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 31, 2019 2 149

CFR Cluj s-a impus la limită, 1-o, cu Astra Giurgiu și e la 7 puncte de locul al doilea până la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Echipa clujeană a stat bine în apărare și a preferat să arunce mingile în față, spre Omrani. E stilul de joc pe care l-a folosit cu precădere Dan Petrescu, antrenorul revenit în Gruia după un periplu în China. Astra a controlat jocul prima jumătate de oră, dar ocaziile mari au lipsit. În partea a doua, CFR-ul a atacat mai mult, iar intrarea lui Moutinho a schimbat jocul. Portughezul a irosit o ocazie (57), iar apoi a fost a luat o fază pe cont propriu, mingea a ajuns  la Bordeianu, care a marcat cu un şut din afara careului (60). A fost singura reușită a serii, iar victoria cu 1-0 e marcă înregistrată sub comanda lui Dan Petrescu.

„Orice victorie e importantă, nu contează scorul. Cu 1-0 e cel mai frumos, e mai greu de obţinut. Echipa a arătat bine. Am văzut că la mijloc suferim, cred că în prima repriză Astra a fost peste noi. Moutinho a făcut diferenţa. Sincer, pentru mine personal, la meciul ăsta a fost mai mare presiunea, stresul, decât la meciul cu Viitorul, când am luat titlul. Presiunea o simt de când am venit. Să vii la o echipă care câştigă 5 meciuri la râng, e pe primul loc… S-a întâmplat totul foarte repede, eram în vacanţă. Am simţit că cei de aici mă vor şi am revenit. S-a întâmplat totul repede. Acum sunt aici, trebuie să muncesc. Le-am spus jucătorilor că eu m-am întors la CFR, dar nu eu joc azi. Nu eu câştig meciurile, ei le câştigă, aşa cum au făcut de un an şi jumătate”,  a spus antrenorul după meci.

CFR Cluj – Astra Giurgiu 1-0 (Bordeianu, 60)

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovici – Ioniță II, Omrani, Păun
Rezerve: Jesus, Moutinho, Costache, Peteleu, Mureșan, Bud, Hoban
Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Lazar – Belu, Cestor, R. Crișan, Radunovici – Butean, Mrzljak, Pires, V. Gheorghe – N. Roșu – Llullaku
Rezerve: Oliveira, Erico, Biceanu, Moise, Balaure, Begue, Daogari
Antrenor: Costel Enache

2 comentarii

  1. cataline, stiu ca imi citesti comentariu, desi nu mi l-ai publicat la „pamflet”
    se vede cand esti rau intentionat. din ultimele victorii sti bine ca majoritatea au fost cu 1-0. dar acum faci un titlu din asta. invidie oare?

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare