Închide

10 lucruri despre ploile din Cluj

ActualitateSocial by Catalin Suciu - iun. 17, 2019 0 538

*Când plouă în Cluj, taximetriștii zici că se ascund sub pământ, că nu mai simți deloc nici urmă de putoare în standurilor lor.

* Taxa de 50 lei/ploaie e noul mod prin care administrația locală încearcă să aducă bani la bugetul local. Fiecare turist care sosește în Cluj când plouă e nevoit să achite această sumă și în schimb va primi un șezlong și un colac sau o canoe, în limita stocului disponibil.

*Pe Ghiță Funar l-a apucat tristețea și spune că exact pe o vreme din asta poporul dacic a fost răpit de extratereștri din ordinul comunității gay, cea care a comandat și asasinarea lui Mihai Eminescu.

* Tudor Giurgiu a pozat ploaia din Cluj și i-a promis ploii că va muta TIFF-ul din localitate dacă și la anul se va destrăbăla chiar în deschiderea festivalului.

*Prețurile la chirii și apartamente sunt atât mari în Cluj fiindcă aici e ca la Londra.

* După ce a exersat tenisul de câmp, fiind extrem de simpatic și popular la Sports Festival, Emil Boc a fost încurajat să se înscrie la Swimathon Festival, un proiect inedit care implică proba fluture pe strada Observatorului din cartierul Zorilor.

*Dacă tot sunt inundate străzile la fiecare ploaie, clujenii sunt îndemnați să-și petreacă orele în această perioadă în autobuzele electrice dotate cu prize de reîncăracare USB și wi-fi.

*În stațiile de pe Moților, Calea Mănăștur și de la Teatru s-a organizat dansul ploii. Niciun pieton n-a avut unde să se adăpostească așa că, în semn de mulțumire că plouă și nu dă grindina cât oul, oamenii au ales să celebreze inedit ploaia, făcând o horă de zile mari. Când e arșiță, tot ei se închină soarelui, mulțumindu-i că nu-i arde prea tare, deși ar putea foarte bine să-i prăjească. .

*Străzile centrale din Cluj se înfundă la fiecare ploaie deaoarece în canalizarea Clujului își au sediul central Țestoasele Ninja

*Gică Hagi a explicat de ce plouă în Cluj: Sunt mulți nori și nu mai e unde să țină apa.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare