Închide

1 Decembrie fără artificii și retragere cu torțe la Cluj, dar cu spectacol folcloric și rock. Care e programul

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 24, 2015 0 904

Ziua națională va fi sărbătorită săptămâna viitoare la Cluj fără artificii – în urma tragediei din clubul bucureștean Colectiv – dar cu spectacol folcloric susținut între alții de Sava Negrean Brudașcu și Dumitru Fărcaș.

Spectacolul de muzică populară are loc marți în piața Unirii, de la ora 16, când pe scenă urcă artiștii Amalia Chiper şi Florin Rupa, Marius Ciprian Pop, ansamblul folcloric „Dor Transilvan”, Ana Ilca Mureşan, ansamblul folcloric „Mugurelul”, dar și Sava Negrean Brudaşcu, Dumitru Fărcaş. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra Regal Transilvan.

1 Decembrie 2015 - afis A3 finalRecitalul folcloric e urmat la ora 19 de un concert rock – Zdob și Zdub și Cargo  urcă pe scenă, aceasta din urmă marchează și 30 de ani de la înființare, cu concert aniversar.

Să mai spunem că nu doar focurile de artificii au fost anulate, ci și retragerea cu torțe, tradițională deja pe străzile din centrul orașului. „Ca formă de respect şi de exprimare a compasiunii faţă de victimele tragediei de la Colectiv, focurile de artificii şi retragerea cu torţe, tradiţionale Zilei Naţionale a României, au fost anulate”, transmite Primăria.

Iată ce mai poți face în 1 decembrie în centrul Clujului, dacă tot sunteți în piața Unirii:

Patinoarul din piața Unirii se deschide în 1 decembrie, cu intrare liberă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare