Închide

Transfer bombă făcut de CFR Cluj! Un internațional de la AS Roma vine să se bată la titlu cu formația lui Dan Petrescu

SportTop News by Catalin Suciu - Sep 04, 2017 0 3640

Echipa din Gruia continuă să transfere fotbaliști. Petrescu a cerut întăriri în zona centrală a defensivei, iar conducerea clubului îi face pe plac.

La CFR Cluj va ajunge în zilele următoare Norbert Gyomber, un fundaș central de la AS Roma, formație pentru care a evoluat în mai multe partide. Internațional slovac de 26 de ani, Gyomber se va despărți de italieni în aceste zile și va semna cu trupa clujeană.

Fundașul Romei e cotat la 1 milion de euro, potrivit transkferamrkt și se va alătura lotului condus de Dan Petrescu. Gyomber a mai evoluat în Seria A pentru Catania. A mai jucat în Italia la Bari și Pescara, evoluând și pentru Terek Grozny, în Rusia.

Are 16 prezențe ca titluar în echipa națională de seniori a Slovaciei.

foto: asroma.com

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu