Închide

Taximetristul acuzat că a ucis un câine continuă să lucreze. „Nu vrea să vorbească, acum doarme, a lucrat azi-noapte!” Ce spune angajatorul acestuia

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 16, 2017 1 665

Un taximetrist din Cluj-Napoca a lovit un câine, apoi a dat cu spatele și a trecut încă o dată peste el. Incidentul care a avut loc în Someșeni a fost fotografiat de o trecătoare, care a postat ulterior imaginea pe rețelele de socialiazare.

La aproape două zile de la incident, acesta continuă să muncească.

(…)a dat peste câine, apoi a dat cu spatele și l-a călcat încă o data. Sa fie sigur ca a lovit ceva. Catelul trăia și încă trăiește. În ”bunavointa” lui nu s-a sinchisit sa ducă măcar câinele la veterinar, a trebuit sa meargă cineva din capătul celalalt al Clujului sa îl salveze. Cine a văzut…erau persoane care așteptau să meargă la aeroport…zicea un domn că a văzut cum a trecut peste el…și a dat în spate tot peste el să vadă ce a lovit”, a fost mesajul unui martor al evenimentului, mesaj postat pe rețelele de socializare însoțit de fotografie.

DIESEL TAXI, operatorul care apărea pe mașina implicată în incident, susține că nu poate face nimic în privința șoferului. Persoana acuzată că a ucis câinele e angajat al unui colaborator al Diesel Taxi. „Noi i-am recomandat să-l dea afară, însă noi nu-i putem desface contractul, doar angajatorul său poate. Angajatorul deține o firmă cu autorizație de taxi și e colaborator de-al nostru. Dânsul, la rândul său, îl are ca angajat pe acest domn” , ne-au transmis reprezentanții Diesel.

Cel care l-a angajat pe taximetrist este Vasile Boanca. El spune că nu va lua nici o măsură împotriva acestuia.

„Ce spun ziarele, de unde își iau informațiile, eu nu pot să spun. Poliția anchetează, domnul învinuit a fost și la declarații, se fac cercetări în acest caz. Fapt clar, eu pot să vă spun că pe mașină nu era nici un semn de lovire. Aș face o greșeală să mă exprim înainte, s-ar putea să nu fie nimic adevărat din ce-a apărut în presă. Poliția cercetează, probabil sunt și camere de supraveghere în zonă. Eu l-am rugat pe acest angajat de-al meu să se abțină de la orice comentarii, să nu intre în polemici, să nu spună nimic. Doriți să vorbiți cu el, dar eu vă spun că el nu dorește să facă comentarii. El doarme acum, vă spun eu, a lucrat azi-noapte, acum se odihnește. El mi-a spus că n-a lovit câinele, că era acolo câinele, în stradă. Chiar el a sunat la 4 dimineața la veterinar să-l ducă. Eu sper ca poliția să găsească argumentele care să prezinte realitatea așa cum e ea”, a declarat pentru actualdecluj.ro șeful taximetristului acuzat că ucis câinele.

Citiți și:

Criminal cu permis de taxi

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

Scrie un comentariu