Închide

Criminal cu permis de taxi

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 15, 2017 0 886

Un taximetrist din Cluj-Napoca a lovit un câine, apoi a dat cu spatele și a trecut încă o dată peste el pentru a fi sigur că e mort.

Incidentul care a avut loc în Someșeni a fost fotografiat de o trecătoare, care a postat ulterior imaginea pe rețelele de socialiazare.

(…)a dat peste câine, apoi a dat cu spatele și l-a călcat încă o data. Sa fie sigur ca a lovit ceva. Catelul trăia și încă trăiește. În ”bunavointa” lui nu s-a sinchisit sa ducă măcar câinele la veterinar, a trebuit sa meargă cineva din capătul celalalt al Clujului sa îl salveze. Cine a văzut…erau persoane care așteptau să meargă la aeroport…zicea un domn că a văzut cum a trecut peste el…și a dat în spate tot peste el să vadă ce a lovit”, a precizat femeia care a făcut fotografia și a postat-o pe rețelele de socializare.

Deși individul a fugit de la locul accidentului, oamenii s-au mobilizat în scurt timp ca să îl salveze pe câine. Un bărbat a mers la locul accidentului, a luat câinele și l-a dus la Urgențe la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Numărul mașinii este CJ-04-FRJ iar indicativul 295, Diesel Taxi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare