Închide

Învinși pentru a treia oară de Alba Fehervar. U BT păstrează șanse teoretice de calificare în FIBA Europe Cup

Sport by Catalin Suciu - Ian 12, 2017 0 170

U-Banca Transilvania a pierdut miercuri, pentru a treia oară în acest sezon, în fața maghiarilor de la Alba Fehérvár. Meciul a contat pentru etapa a 4-a a Grupei O din FIBA Europe Cup și s-a încheiat cu scorul de 81-86.
”O înfrângere foarte dureroasă pentru noi, ne doream foarte mult să învingem, ca să avem șanse mai mari de calificare mai departe. Avem în continuare șanse teoretice, nu vom ceda nicio clipă, trebuie să câștigăm în Franța și în Cehia și ne vom lupta pentru asta. Îmi pare rău că am pierdut în fața propriilor suporteri… Am jucat bine, am avut o perioadă bună în sfertul al patrulea care ne-a făcut să avem șapte puncte avantaj cu 3-4 minute înainte de final, însă am făcut niște greșeli, ne-am grăbit la câteva aruncări, am luat niște decizii proaste, ceea ce a dat aripi echipei din Ungaria și au venit peste noi”, a spus antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

U-Banca Transilvania – Alba Fehérvár 81-86 (21-21, 27-22, 16-20, 17-23)

foto: u-bt.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare