Închide

Golgheter de vânzare. Cristi Bud poate părăsi Gruia în această iarnă

Sport by Catalin Suciu - dec. 28, 2016 0 810

Cel mai bun marcator al „feroviarilor” are oferte și se gândește tot mai serios să plece, fiind și în ultimele luni de contract.

Cristi Bud a revenit la CFR la începutul lui 2016, semnând un angajament valabil până în vara viitoare,  iar aerul din Gruia îi priește. A reintrat în formă, e principalul marcator al clujenilor cu 11 goluri în 21 de etape și a rămas golgehter al campionatului după ce Lullaku a părăsit-o pe Gaz Metan Mediaș. De altfel, de când s-a întors la CFR, Bud a punctat de 18 ori în 28 de meciuri, fiind cel mai eficient jucător din Liga 1 la acest capitol.

“Bud marchează pentru că e foarte ambițios. Știe el ce face și se pregătește exemplar, dă totul la antrenamente. Are o vârstă, 31 de ani, și poate ăsta e ultimul său tren pentru a mai prinde ceva transfer în străinătate. Asta e șansa lui”, a povestit antrenorul Vasile Miriuță pentru actualdecluj.ro.

Potrivit prosport.ro, Bud e dorit de Universitatea Craiova, echipă care își caută un vârf de atac în această pauză competițională. Atacantul CFR-ului mai este dorit în Turcia, de Sivasspor, formație care evoluează în prezent în liga a doua. Până în acest moment, Bud n-a ajuns la o înțelegere cu CFR-ul în privința prelungirii contractului scadent în vară. „Dacă nu ne vom înţelege mi-aş dori să plec afară. Trebuie să mă gândesc şi la familie şi să iau în calcul şi partea financiară, pentru următorii 3-4 ani cât o să mai joc”, a spus atacantul pentru sursa citată.

Cum băimăreanul intră în ultimele luni, CFR-ul încearcă să-l vândă în această iarnă, în caz contrar riscând să-l piardă gratis.

CITIȚI ȘI: CFR se reunește în ianuarie, Miriuță solicită întăriri. “Nu-i niciun secret, am cerut doi jucători pentru că avem mare nevoie.” Care e programul feroviarilor la începutul lui 2017

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare