Închide

Deplasare dificilă pentru „Șepcile roșii”. Întâlnesc formația care și-a câștigat toate meciurile de pe propriul teren

Sport by Catalin Suciu - nov. 14, 2017 0 956

Universitatea își poate consolida poziția de lider în clasamentul Ligii a treia, dacă va câștiga vineri pe terenul echipei Metalurgistul Cugir.

Cugirenii au condus clasamentul o bună bucată de timp și sunt imbatabili pe propriul teren, câștgiând toate meciurile. De partea cealaltă, Universitatea s-a chinuit în ultima etapă cu Comuna Recea, fiind condusă de două ori, dar a învins în prelungirile meciului.

De altfel, antrenorul Adrian Falub a tras un semnal de alarmă în privința jocului prestat de echipa sa. „Mă bucură punctele, dar nu modul în care am jucat. Am primit goluri extrem de ușor, am făcut mari greșeli. Lumea se așteaptă să defilăm, să câștigăm la diferențe foarte mari, dar nu e chiar așa. E un alt nivel la Liga a III-a, e diferență foarte mare față de liga a patra”, a anunțat antrenorul clujenilor.

Falub nu va putea conta la acest meci pe Octavian Ursu, unul dintre cei mai în formă jucători din lotul clujenilor, el fiind suspendat.

eciul dintre Metalurgistul Cugir şi Universitatea Cluj se va disputa vineri, de la ora 14:00.

După 11 partide disputate, Universitatea e pe locul 1, cu 26 de puncte, cu 2 în plus față de Industria Galda de Jos (12 meciuri) și Performanța Ighiu și la 3 lungimi de Metalurgistul Cugir, care ocupă poziția a patra.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare