Închide

Cum va arăta centrul cultural din Florești, cu 2 săli polivalente, cinematograf și aqua park

Administrație by Actual de Cluj - mart. 17, 2017 0 392

Două săli polivalente cu 1000 și 800 de locuri, cu cinematograf și sală de conferințe, parc, minihotel și restaurant, spații comerciale, aqua park, amfiteatru și parc de paintball – sunt câteva dintre obiectivele ce vor fi construite în fostul poligon de trageri din Florești, conform Primăriei.

Proiectul a fost publicat azi de primarul din Florești Horea Șulea și prevede trei zubzone, cu un pasaj pietonal subteran. Prima dintre subzone cuprinde un centru cultural cu sală de spectacole polivalentă cu 800 de locuri cu cinematograf, sală de conferințe și de teatru, parcări, garaj subteran și alei pietonale, un minihotel, restaurant, galerii comerciale și terase. A doua subzonă va cuprinde o a doua sală polivalentă cu o mie de locuri, garaj, aqua park, patinoar, amfiteatru în aer liber, două terenuri de badminton, spații de sport și piste de agremen, iar în fine, a treia zonă cuprinde o parcare, un parc de aventură și un altul de paintball.

Citește și:

Cum s-a născut proiectul centrului cultural, sportiv și de agrement din Florești. Specialiștii recomandă un concurs de soluții după modelul celor de la primăria Cluj

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu