Închide

Antrenorul lui “U” se gândește deja la Liga 1. A promovat de patru ori în carieră: “Nu-mi priește liga a doua,eu vreau să fim mai sus, unde e locul nostru”

Sport by Catalin Suciu - Dec 05, 2017 2 304

Universitatea a încheiat turul ligii a treia pe primul loc, cu un avans de 4 puncte față de poziția secundă.
Clubul își face de pe acum planuri pentru sezonul următor, când, cel mai probabil, va juca în al doilea eșalon.

“Nu e chiar așa ușor cum crede toată lumea. Să nu uităm că am fost pe locul 10 când am venit. Am progresat foarte mult, am adunat puncte, iar acum stăm bine, binișor”, spune antrenorul Adrian Falub.

La fel ca și managerul Ioan Ovidiu Sabău, el anunță schimbări importante în lot, începând din această iarnă.

“Vor pleca câțiva. Sunt unii care au jucat mai puțin și poate își doresc să plece, alții nu s-au obișnuit cu ce înseamnă Universitatea Cluj, voi vedea zilele acestea. Nu dau nume pentru că vreau să-i anunț personal pentru că nu e corect să afle din altă parte. Voi discuta față în față cu ei. Vor venii, de asemenea, câțiva, suntem în discuții și trebuie să-i mai convingem pentru că nu-i ușor să-i aduci la liga a III-a. Ce aducem, va fi calitate. Mie îmi trebuie jucători de calitate pentru a promova din B în prima Ligă. Nu contează vârsta. Dacă ai calitate, aduci un plus, ești binevenit. Suntem atenți la ce transferăm pentru că toată lumea își dorește ca U să ajungă în prima ligă”, mai zice Falub.

Are până acum patru promovări din liga a doua în prima: una cu Universitatea, una cu Unirea Alba Iulia și două cu ASA Târgu Mureș. “Chiar și așa, nu-mi priește liga secundă. Eu nu vreau să fim în liga a doua, ci în prima ligă. Vreau să fim mai sus, acolo unde ne este locul. Nivelul la a doua e superior, va fi dificil, dar nu imposibil. Obiectivul nostru este să fim în liga 1 cât mai curând posibil. Să nu pierdem un an în B, să nu mai pierdem nimic”, a adăugat antrenorul “studenților”.

U Cluj se va antrena până sâmbătă, când echipa va intra oficial în vacanță.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011.
A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie
2009.
Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu