Închide

Ziua 3 de proteste la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 12, 2018 1 258

Ceea ce se anunța a fi un protest singular, transformat apoi într-un miting de solidaritate în ziua următoare din cauza violențelor forțelor de ordine, se anunță de durată: pentru a treia zi consecutivă, la Cluj se anunță protest și diseară.

„Modul în care, la ordinul omului de casă al cuplului Pandele-Firea, Jandarmeria Română a acționat la protestul din 10 august din capitală este inacceptabil și impardonabil!”, anunță organizatorii protestului de diseară. „S-au folosit gaze lacrimogene și tunuri de apă pentru a dispersa mulțimea pașnică! Bătrâni și copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce dinspre Parlamentul European protestatarii primesc mesaje de susținere! Nu avem voie să ne lăsăm intimidați acum! Protestele pașnice trebuie să continue! Ne  vedem în continuare în piață!”.

Ca în ultimele două zile, protestul începe la ora 19 în piața Unirii din centrul Clujului. Amintim, ieri protestatarii au blocat artere importante de circulație din centrul orașului timp de două ore, ceea ce a dus la blocarea și încolonarea troleibuzelor și autobuzelor pe bulevardul 21 Decembrie.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare