Închide

Ziua 2 la Massif: Peste 15.000 de participanți au petrecut în Poiana Brașov. Primarul orașului a lăudat festivalul

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - mart. 05, 2023 0 274

Cea de-a doua azi a festivalului Massif a fost memorabilă și pentru artiștii prezenți pe scenele festivalului, dar și pentru fanii care au trăit cu intensitate fiecare live sau DJ set. Peste 15.000 de participanți din toată țara au pășit în lumea Massif, la baza pârtiei Bradu și la cele 3 apres-ski-uri partenere, arată organizatorii.

Pentru INNA, experiența Massif a fost o premieră: a fost pentru prima dată când a avut o apariție live pe timpul zilei. Fanii artistei au dansat la fiecare hit, atmosfera a fost atât de frumoasă încât INNA a inclus în show-ul ei o piesă cerută de miile de fani aflați la scena principală.
,,Nu aveam inclus în lista de piese pentru festivalul Massif single-ul ,,Tu și Eu”, dar a fost momentul acela în care toată lumea cânta și asta m-a convins. A fost o experință extraordinară pentru mine”, a declarat INNA.

Un alt artist român care a generat euforie maximă în rândul fanilor Massif a fost Killa Fonic. Toata lumea aflată la mainstage a cântat fiecare vers al fiecărei piese din show-ul live al unuia dintre cei mai apreciați artiști de trap din România.
Duo-ul Kadebostany a completat lista artiștilor live din cea de-a doua zi a festivalului Massif, cu un show impecabil, în care fanii au regăsit succesele celor doi artiști elvețieni, dar și piese noi. Un festival amplasat la baza unei pârtii a fost și pentru ei o premieră de care s-au bucurat de la începutul până la finalul show-ului live.
Atmosfera de la mainstage a trecut la nivelul următor odată cu DJ set-ul olandezului Quintino, unul dintre headlinerii internaționali din line up-ul primei ediții Massif. Un maestru al stilului big room house, Quintino a activat miile de oameni din fața scenei principale, care au dansat alături de DJ-ul olandez pe toată durata set-ului.
Cei doi membri ai proiectului Dirty Nano au avut o invitată surpriză. Giulia a urcat pe mainstage și a interpetat live cea mai nouă colaborare cu Dirty Nano, ,,Fumez Amintiri”. Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Șaguna b2b Mike Kross au completat line-up-ul de la mainstage.
Pentru a doua zi consecutive, scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) și Retro Fantesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage. Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca și Otravă, The Hollygood Gang și David Ciente au făcut show-uri extraordinare care au umplut până la refuz cortul
G.O.A.T. Același lucru s-a întâmplat și la Retro Fantesia unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 și începutul anilor 2000.
Oamenii s-au distrat și la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i români, printre care și Dirty Nano.

Astăzi, 5 martie, la Yager BeMassif Chalet vor mixa The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo și Paul Damixie.

În ultima zi a festivalului Massif pe scena principală vor veni MORTEN, Ian, Deliric x Silent Strike, Oscar alături de alți artiști și DJ români și internaționali.
Organizatorii reamintesc planul de mobilitate creat împreună cu autoritățile locale pentru accesul în Poiana Brașov. În perioada festivalului Massif, în intervalul orar 11:00 – 01:00, accesul în stațiune pe ruta Brașov – Poiana Brașov este permis numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor
de ridesharing.
Mijloacele de transport în comun circulă pe ruta Brașov – Poiana Brașov din 10 în 10 minute, în intervalul orar 08:00 – 01:00, pentru a facilita accesul la festival.
Mijloacele de transport în comun care circulă pe ruta Râșnov (Poligon – parcarea de la Cetate) – Poiana Brașov pleacă din 20 în 20 de minute, de la 8:00 la 00:00.
Festivalul Massif își deschide porțile la ora 12:00, iar petrecerea se termină după miezul nopții.

Primarul din Brașov, Allen Coliban, a lăudat organizarea festivalului, după prima zi de petreceri din Poiana Brașova, de la Massif.

„Câteva gânduri la începutul celei de-a doua zile de BeMassif. Prima zi a fost un succes. Planul de mobilitate a funcționat. Am avut, în premieră, 12.000 de participanți la festival, adăugați miilor de schiori, iar drumul de Poiană nu a fost blocat. Este rezultatul muncii în echipă și a unui plan îndrăzneț pe care l-am gândit împreună și care a pornit de la prioritizarea transportului public. Mulțumesc Poliției Rutiere și RATBV pentru mobilizare și colaborare! La finalul zilei, aproape 70 de autobuze au asigurat transportul participanților spre cartierele Brașovului. Celor care veți porni astăzi spre Poiana Brașov: vă invit să folosiți transportul public – l-am testat, funcționează! (foto 1) Am avut multe emoții legate de vreme și de noroi. Organizatorii au acoperit întregul perimetru cu portafloor, care și-a dovedit eficiența (foto 2). Nu au fost semnalate incidente, mulțumesc Jandarmeriei, ISU, Poliției Locale și celorlalte instituții partenere pentru asigurarea ordinii și siguranței participanților! Închei cu gândul că putem fi mândri că Poiana Brașov a intrat în rândul marilor stațiuni montane ce organizează astfel de festivaluri și că Brașovul are, în sfârșit, festivalul de muzică pe care tinerii îl așteptau de ani de zile. E fain, e BeMassif!”, arătat primarul Brașovului, pe pagina sa de Facebook.

sursă foto: Be Massif/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu