Închide

Ziaristă transformată în bloggeriță cu cărți vândute cu zecile de mii lansează primul roman la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 06, 2017 0 998

Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe autohtone, fostă ziaristă, scrie roman și îl lansează la Cluj după lansări în alte orașe în care a umplut săli cu sute de participanți.

„Miercuri, respirăm”, căci acesta e titlul romanului, e scris de Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai vizitate bloguri autohtone, prințesaurbană.ro. E primul său roman, dar nu și prima carte, și e lansat sâmbăta viitoare la ora 11 la Hugo Restaurant, de la parterul clădirii de birouri The Office. „Cei prezenți la lansare vor descoperi o carte captivantă, de citit cu sufletul la gură, scrisă cu empatie, haz și multă simțire, o carte ce poate fi povestea oricăreia dintre femeile din viața noastră”, spun organizatorii lansării de carte de la Cluj.

Ioana Chicet-Macoveiciuc are peste 15 ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online. Actualmente este scriitor de carte și de blog, dar și organizator de evenimente pentru părinți. Scrie pe printesaurbana.ro de zece ani, iar în ultima vreme cu precădere despre viața de familie, un stil de viață sănătos și creșterea copiilor. Și-a lansat prima carte în 2015, „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, vândută în 20.000 exemplare. Anul trecut a publicat și prima ei carte ilustrată pentru copii, „Te iubesc, orice ai face!”, vândută în peste 10.000 exemplare încă din primele doua luni, iar în toamnă a lansat o a doua carte pentru copii, cu aventuri în bucătărie și rețete simple și sănătoase de pregătit în familie – „Mami, e gata?”.

Macoveiciuc și-a lansat până acum cartea în București, Galați, Râmnicu Vâlcea și Piatra Neamț și are programate alte lansări în Pitești, Iași, Sibiu și Craiova. În total volumul s-a vândut până acum în 6.000 de exemplare înainte de lansarea de la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare