Închide

ZF: Un procent de 4% din Carbochim Cluj-Napoca, adică o tranzacţie de 2,8 mil. lei, a schimbat miercuri acţionariatul

Economie by Actual de Cluj - iul. 19, 2018 0 589

O tranzacţie de 2,8 milioane de lei cu acţiuni ale producătorului de abrazive profesionale Carbochim Cluj-Napoca (CBC) a fost înregistrată miercuri în piaţa DEALS a bursei de la Bucureşti, ceea ce înseamnă că 4% din capitalul social al companiei de 66 milioane de lei a schimbat acţionariatul. Preţul la care a fost încheiată tranzacţia a fost de 14 lei pe acţiune, cu plus 5,3% peste preţul din piaţă, informează Ziarul Financiar.

Pe segmentul de tranzacţionare REGS nu au fost înregistrată nicio tranzacţie miercuri, 18 iulie, până la ora redactării acestei ştiri, respectiv 16:30. Printre acţionarii Carbochim Cluj-Napoca se numără şi compania Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS), emitent care recent a anunţat că a ajuns acţionar majoritar la producătorul de textile Braiconf Brăila printr-o achiziţie care i-a majorat participaţia de la 17,6% la 60,5%, potrivit datelor BVB.

Restul acţionarilor Carbochim Cluj-Napoca sunt persoane fizice, printre care şi directorul general al companiei – Popoviciu Viorel Dorin, cu o participaţie de 13%. De la începutul anului acţiunile companiei din Cluj-Napoca s-au apreciat cu 58% pe un rulaj de tranzacţionare de 9,5 mil. lei, fără a lua în calcul şi dividendele.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare