Închide

Herman Berkovits, doctorul personal al lui Benjamin Netanyahu, școlit la Cluj, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 16, 2018 0 107

 

Herman Berkovits, doctorul personal al lui primului ministru israelian Benjamin Netanyahu, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate vineri seara în Monitorul Oficial.

„Activitatea dl Herman Berkovits este neremunerată”, se precizează în această decizie, citată de hotnews.ro.

Medicul Herman Berkovits a primit în 2017, la inițiativa Gabrielei Firea, titlul de cetatean de onoare al Municipiului București.

”Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca – il recomanda pentru acordarea acestei distinctii. Recunoasterea internationala este insusi faptul ca detine in mod oficial functia de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu”, spunea atunci Gabriela Firea.

Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lapuș, în județul Maramureș, în 1947 și a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru și conduce propria clinica de medicină pediatrică și generală în Ierusalim.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu