Închide

Zeci de persoane au stat la coadă în centrul Clujului pentru a dona sânge la caravana Blood Network prin care se acordă bilete la Untold

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - sept. 04, 2021 0 246

„Am rămas fără cuvinte”, au scris pe Facebook oameni din echipa festivalului în prima zi în care caravana mobilă Blood Network a ajuns în Cluj-Napoca. Pe Bulevardul Eroilor din Cluj oamenii stăteau la coadă pentru a dona sânge.

Blood Network este cea mai longevivă campanie organizată de Untold.

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului au putut dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana mobilă pentru donarea de sânge a fost organizată în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov. Ultima oprire este în Cluj-Napoca, între 4 și 5 septembrie, pe Bulevardul Eroilor. Programul de donare de sânge este între 8.00 și 14.00.

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Organizatorii au anunțat deja că estimează că vor avea un număr record de donatori prin campanie din 2021.

sursa foto: Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare