Închide

Zeci de jante contrafăcute ce trebuiau să ajungă la o firmă din Cluj, confiscate de Garda de Coastă

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 01, 2019 0 240

Polițiștii de frontieră descoperă jante contrafăcute de 133.000 de lei în portul Constanța, ce trebuiau să ajungă la o firmă din Cluj-Napoca.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au deschis dosar penal pentru punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute, pe numele unui cetăţean român cu domiciliul în Cluj, după ce au descoperit împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din China, bunuri contrafăcute în valoare de peste 133.000 lei.

Transportul a fost descoperit la sfârșitul lunii trecute, când polițiștii de frontieră și vameșii au controlat în amănunt un container sosit din China care avea ca destinatar o firmă din Cluj-Napoca. Aceștia au descoperit în container peste o sută de jante de aliaj pe care le-au suspectat că aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, mai exact erau contrafăcute – e vorba de 116 de astfel de jante. Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de 133.400 lei.  Acestea au fost confiscate.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu