Închide

Zeci de decedați din cauza coronavirusului la Cluj doar în octombrie

SănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 13, 2021 0 256

foto wikipedia.org

Zeci de decedați din cauza coronavirusului la Cluj doar în aceste prime 12 zile din lună, după cum arată datele oficiale.
E vorba de nu mai puțin de 70 de decese înregistrate din cauza coronavirusului doar de la începutul lunii până ieri, în condițiile în care pandemia de coronavirus a făcut peste 1.200 de victime doar în Cluj, de la debutul acesteia în primăvara anului trecut.
Datele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că numărul deceselor cauzate de coronavirus la Cluj a ajuns până ieri la 1.206, dintre care 70 de decese au fost înregistrate doar în octombrie, iar jumătate dintre acestea – doar în ultima săptămână.

Amintim, în Cluj a fost depășit ieri pragul de 70.000 de infecții cu coronavirus depistate de la debutul pandemiei până în prezent, ceea ce înseamnă că aproape fiecare al zecelea clujean a trecut deja prin boală – iar aceasta nu ia în calcul cazurile neidentificate prin teste de depistare a infecției. Clujul a fost până în urmă cu două zile județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate, după București.

1.205 decese înregistrate în Cluj până ieri
1.167 decese înregistrate în Cluj până în urmă cu o săptămână, în 6 octombrie

1.135 decese înregistrate în Cluj la începutul lunii

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare