Închide

Zeci de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate la Cluj în ultimele 24 de ore la Cluj, printre cele mai multe și azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - feb. 18, 2021 0 659

Zeci de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate la Cluj în ultimele 24 de ore, în județul din țară cu cele mai multe cazuri depistate de la debutul pandemiei până în prezent. Numărul cazurilor noi depistate la Cluj e depășit în ultimele 24 de ore doar de Capitală și de județul Timiș.

E vorba de 175 cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în intervalul menționat la Cluj, ceea ce înseamnă că până acum un număr de peste 38.200 de clujeni au trecut prin infecție – cei mai mulți într-un județ din țară, de la debutul pandemiei în urmă cu un an, exceptând Capitala. Vestea bună este că aceste 175 de cazuri noi au fost depistate prin procesarea unui număr peste media zilnică, aproape 1.800 de teste prelevate de la clujeni în acest interval – ceea ce înseamnă că doar fiecare al zecelea test procesat s-a dovedit pozitiv.

Mai menționăm că rata de infectare a rămas aceeași la Cluj în ultima zi, 2,43 cazuri la mia de locuitori. E a treia cea mai mare rată de infectare raportat la populație din țară, după județele Maramureș și Timiș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu