Închide

Asistentul medical din Neamț infectat cu coronavirus transferat la Cluj după ce starea sa de sănătate s-a agravat a decedat, ieri

Sănătate by Actual de Cluj - feb. 18, 2021 0 215

Asistentul medical din Neamț infectat cu coronavirus transferat la Cluj după ce starea sa de sănătate s-a agravat a decedat, ieri.

Asistentul medical Gheorghe Leca, în vârstă de 64 de ani, din cadrul UPU Piatra-Neamț, care fusese confirmat Covid, a murit aseară, arată Mesagerul de Neamț. El fusese transferat la Cluj, la dorința familiei, pe 4 februarie, de la Spitalul Județean Neamț, după ce starea i s-a agravat și a fost intubat. A fost depistat pozitiv pe 17 ianuarie, iar pe 5 ianuarie se vaccinase. „Am pierdut un coleg și un om deosebit. Îl cunosc de când am intrat în profesie, mi-a fost mentor, când era asistent șef la secția Boli Infecțioase. În UPU a venit din anul 2016 și în toți acești ani nu a avut o zi de concediu de boală, nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme de sănătate. Urma să se pensioneze”, a declarat pentru sursa citată Gabriela Chitoșca, asistenta șefă a UPU Piatra-Neamț.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu