Închide

Zeci de amenzi într-o singură zi la Cluj, de mii de euro, pentru că nu au purtat masca de protecție

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 21, 2020 0 979

S-au pus pe amenzi, sute de forțe de ordine au descins ieri în Cluj și au dat amenzi de peste două mii de euro în condițiile în care au fost instituite restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului Covid 19.

Doar în ultimele 24 de ore la Cluj au descins 560 de forțe de ordine, care au legitimat peste 1.300 de persoane și au verificat aproape două sute de firme și peste două sute de mijloace de transport.

Rezultatul – 60 de amenzi, în valoare de 10.500 de lei, adică aproape 2.200 de euro. Aproape toate aceste amenzi au fost date pentru nepurtarea măștii de protecție, precizează Inspectoratul de Poliție Cluj la solicitarea actualdecluj.ro.

Amintim, din această noapte la ora 0 este obligatorie purtarea măștii de protecție pe nas și gură în toate locurile publice din Cluj-Napoca, Florești și Tritenii de Jos. Este obligatorie deja această măsură în Gherla, dar și câteva comune – Câțcău, Sic, Săcuieu, Sâncraiu și Săvădisla, unde incidența cazurilor de infecție cu coronavirus a depășit trei cazuri la mia de locuitori.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu