Închide

Wizzair renunță la ruta București – Cluj Napoca din noiembrie

EconomieTop News by Actual de Cluj - sept. 04, 2018 0 1269

Odată cu debutul orarului de iarnă 2018/2019 operatorul low-cost Wizzair se pare că renunță la zborurile operate pe ruta București – Cluj Napoca și retur, informează boardingpass.ro. Serviciul comercial de pe această rută este în acest moment operat cu o frecvență de opt zboruri pe săptămână cu aeronave Airbus A320. În zilele de vineri și duminică Wizzair zboară de două ori pe zi, iar sâmbăta nu operează niciun zbor. Ultimul zbor operat de Wizzair între București și Cluj Napoca va avea loc în 26 octombrie.

Wizzair confirmă pentru BoardingPass suspendarea rutei Cluj Napoca – București din 26 octombrie: „cursa internă Wizz Air de la București la Cluj- Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie 2018, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz din România trebuie optimizată”.

Ruta Cluj Napoca – București este de departe cea mai populară cursă internă de pe aeroportul din Cluj. WizzAir a deservit-o din iulie 2016, zilnic cu excepția zilei de sâmbătă.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare